Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Πίνακες επιτυχόντων και επιλαχόντων δοκίμων Λ/Φ έτους 2011


1. Από την αρμόδια Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Κλάδου Διοίκησης, Οργάνωσης και Εκπαίδευσης του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακήςανακοινώνεται ότι οιΠίνακες Επιτυχόντων και Επιλαχόντων δοκίμων Λιμενοφυλάκων (ανδρών- γυναικών) έτους 2011, όπως καταρτίσθηκαν από την αρμόδια Επιτροπή Κατάταξης, αναρτήθηκαν την 06-01-2012 ημέρα Παρασκευή στην ιστοσελίδα του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (www.hcg.gr), καθώς και στον Πίνακα Ανακοινώσεων του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, στην Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1-Ε2.
2. Η κατάταξη των επιτυχόντων στη Σχολή θα πραγματοποιηθεί την 11-01-2012 ημέρα Τετάρτη και από ώρα 10:00 έως και 17:00 στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Πόρου όπου εδρεύει η Σχολή Λιμενοφυλάκων .
3. Προς διευκόλυνση των προς κατάταξη δοκίμων γνωρίζεται ότι όσοι επιθυμούν να κινηθούν ακτοπλοϊκώς μέσω λιμένος Πειραιά, τα προγραμματισμένα δρομολόγια για Πόρο την 11-01-2012 είναι:

· με συμβατικό πλοίο στις 13:30
· με ταχύπλοο πλοίο στις 09:00 και στις 13:00

Όσοι επιθυμούν να κινηθούν οδικώς μπορούν να πάνε στον Πόρο μέσω Γαλατά και από εκεί με Ferry Boat .

4. Κατά την παρουσίασή τους για κατάταξη οι δόκιμοι θα πρέπει απαραιτήτως να φέρουν μαζί τους την Αστυνομική τους Ταυτότητα και να προσκομίσουν τα ακόλουθα:
· πιστοποιητικό εισαγγελικής αρχής του τόπου κατοικίας τους ότι δεν διώκονται ως φυγόποινοι ή φυγόδικοι (3μηνου ισχύος),
· υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του ν. 1599/86, όπως αυτή τροποποιήθηκε με την παράγραφο 3 του άρθρου 3 του ν. 2690/99, στην όποια να δηλώνουν ότι δε διώκονται ως φυγόποινοι, φυγόδικοι για τα προβλεπόμενα στην παράγραφο 4 της προκήρυξης αδικήματα από άλλη εκτός του τόπου κατοικίας τους εισαγγελική αρχή της χώρας και ούτε έχουν παραπεμφθεί σε δίκη για τα προβλεπόμενα στην παράγραφο 4 της προκήρυξης αδικήματα, καθώς και ότι για να φοιτήσουν στη Σχολή θα υποβληθούν σε έλεγχο για χρήση απαγορευμένων ουσιών και σε περίπτωση διαπίστωσης θετικού δείγματος θα απομακρυνθούν,
· δυο φωτοαντίγραφα δελτίου αστυνομικής ταυτότητας,
· φωτοαντίγραφο τραπεζικού βιβλιαρίου καταθέσεων (σελίδα αριθμού λογαριασμού και στοιχείων δικαιούχου/ων) στο οποίο να είναι μοναδικοί ή πρώτοι δικαιούχοι.

Σχετικά αρχεία:

Πίνακας επιτυχόντων (ΚΩΔ. 100)
Πίνακας επιτυχόντων (ΚΩΔ. 401)
Πίνακας επιτυχόντων (ΚΩΔ. 403)
Πίνακας επιλαχόντων (ΚΩΔ. 100)
Πίνακας επιλαχόντων (ΚΩΔ. 401)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου