Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Καθυστέρηση για τους επιβάτες του «Ταξιάρχη»



Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Αγίου Κήρυκου, ότι κατά την φορτοεκφόρτωση οχημάτων του Ε/Γ-Ο/Γ «ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ» Ν. Μυτιλήνης 36, κρίθηκε ανασφαλής η παραμονή του πλοίου εντός λιμένα, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή. Το ανωτέρω πλοίο στην προσπάθειά του να σηκώσει τον καταπέλτη του ώστε να αποπλεύσει για ασφαλές αγκυροβόλιο, τον έσυρε στον προβλήτα, λόγω των ισχυρών ανέμων. Το Ε/Γ-Ο/Γ «ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ», παρέμεινε έξω από το λιμάνι του Αγίου Κήρυκου και αφού βελτιώθηκε ο καιρός επαναπροσέδεσε επιβιβάζοντας ασφαλώς επιβάτες και οχήματα που δεν κατάφεραν να επιβιβαστούν κατά την πρώτη πρόσδεση  και συνέχισε την εκτέλεση του εγκεκριμένου δρομολογίου του για Καρλόβασι, με περίπου τέσσερις ώρες καθυστέρηση. Μετά τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι του Καρλοβασίου, έγινε επιθεώρηση από το Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης με ικανοποιητικά αποτελέσματα και επετράπη ο απόπλους του για Χίο, αφού κατατέθηκε στη Λιμενική Αρχή βεβαιωτικό διατήρησης κλάσης από τον Νηογνώμονα που το παρακολουθεί, καθώς και Υπεύθυνες Δηλώσεις του Πλοιάρχου και του Α΄ Μηχανικού.
. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:
 Η NEL LINES σας ενημερώνει ότι, σήμερα Πέμπτη 28/07/2011, το πλοίο της εταιρείας μας Ε/Γ-Ο/Γ «ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ», αναχώρησε με καθυστέρηση από τον λιμένα Άγιου Κηρύκου Ικαρίας λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. Το πλοίο κατέπλευσε στο λιμένα Καρλοβασίου στις 22:00 και αναχώρησε για Χίο στις 23:30. Βάση των παραπάνω, οι ώρες προσέγγισης στους υπόλοιπους λιμένες τροποποιούνται ως εξής:
ΠΕΜΠΤΗ 28/08: ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ (αν 23:30)
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/08: ΧΙΟΣ (αφ 02:25 αν 03:05) - ΜΥΤΙΛΗΝΗ (αφ 06:30 αν 07:30) - ΛΗΜΝΟΣ (αφ 13:30 αν 14:10) - ΚΑΒΑΛΑ (αφ 18:50)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου