Τετάρτη, 11 Μαΐου 2011

Καθαρισμός του βυθού του Λιμένα ΜύριναςΤρίτη, 10 Μαΐου 2011ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

               ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΜΥΡΙΝΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 08-5-2011 ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΒΥΘΟΥ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΛΙΜΕΝΑ ΜΥΡΙΝΑΣ ΑΠΟ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΥΤΟΔΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΄΄ΠΑΤΣΕΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ LIMNOS DIVING CENTER΄΄ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΗΜΝΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ  ΔΙΕΘΕΣΕ  ΕΚΣΚΑΠΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΗΜΑ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ.
                   ΑΠΟ ΤΟ ΒΥΘΟ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑ ΑΝΕΛΚΎΣΘΗΚΕ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΜΕΓΕΘΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΑΡΜΟΔΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΗΜΝΟΥ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΡΙΣΥΛΛΕΧΘΗΚΕ ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΓΚΟΣ  ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΥΘΟ (ΚΟΥΤΑΚΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ, ΠΛΑΣΤΙΚΑ, ΣΙΔΕΡΑ Κ.Α.). 
                   Η  ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΑΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΗΜΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΛΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΥΕΛΠΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.
                  


                                                             Ο ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ
                  ΠΛΩΤΑΡΧΗΣ Λ.Σ. ΨΥΡΡΑΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ 
    


    Φωτογραφικό υλικό από τον καθαρισμό του βυθού του παλαιού λιμένα της Μύρινας έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.tidis.yen.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου